Speel samen met 0 andere op
play.harmserver.nl
Welkom op het vernieuwde forum van de HarmServer, wanneer je problemen ervaart meld deze dan op onze discord.

Instructie Solliciteren op de HarmServer

Status
Niet open voor verdere reacties.

HarmServer

Eigenaar
Welkom!

Zie jij het wel zitten om het HarmServer Team te versterken? Dan ben je hier op het juiste adres! In deze instructie staat alles over hoe jij, lid kan worden van ons leuk en gezellig Team.

Om je een klein beeld te geven, er zijn 5 functies waarop je kan solliciteren, namelijk: Editor, event, bouwer, helper en developer. Elke functie heeft zijn eigen kenmerken en zijn totaal niet met elkaar te vergelijken. Hieronder staat per functie wat de functie inhoud en wat de toegangseisen zijn. Helemaal onder aan het de post staat hoe je ook daadwerkelijk kan solliciteren.
staff-transparant.png

Functies​

Event​

Het eventteam verzorgt alle events op de server, zowel de algemene events als de events die Harm gebruikt om video's te maken. De event functie valt niet binnen een van de staff functies maar kan er wel mee gecombineerd worden.
- 15 jaar of ouder;
- Creatieve denkwijze;
- In het weekend beschikbaar zijn voor events;
- Beschikken over een werkende microfoon;

Bouwer​

Als builder zorg je er voor dat alle gebouwen er goed uit zien! Het eerste visitekaartje van de server zullen de mooie spawns zijn waar de spelers in terecht komen. Ook zul je meewerken aan video projecten voor Harm en bouw je hier het nodige voor. Je wordt betrokken in het team en krijgt de vrijheid mee te denken in de gebouwen die wij nodig denken te hebben.
- 15 jaar of ouder;
- Kunnen aantonen wat je allemaal gebouwd hebt in je carrière;

Editor​

Als editor creëer je content voor de server. Dit is voor YouTube en TikTok. Je maakt onder andere video's van events, server promotie en leuke impressie beelden van de server zelf.
- 15 jaar of ouder;
- Ervaring met het gebruik van editing programma's;
- Handig om te hebben is kennis van replay mod (Dit is geen harde eis);
- Zodra je besluit te solliciteren, stuur dan een video of screenshots van je werk mee;

Helper​

Helper is de eerste rank die je zult krijgen als nieuw staflid. Je bent in opleiding tot moderator maar je hebt nog een weg te gaan. Als helper beantwoord je vragen in de chat van spelers, let je op ongepast gedrag of help je mee in het team om de server te verbeteren. Zonder helpers is er geen Harm Server en kunnen we niet blijven vernieuwen met grote projecten. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de spelers en zal ook altijd als eerste de vraag beantwoorden van de speler.
Ook in de Discord help je mee de regels te handhaven en de community gezellig te houden. Zo zorgen we er voor dat iedereen met een prettig gevoel op de Harm Server speelt.

Vanuit de Helper functie is het mogelijk om door te stromen naar de moderator functie. Het is niet mogelijk om direct voor moderator te solliciteren. Je zult eerst je kwaliteiten moeten bewijzen als helper voordat je moderator kan worden. Als moderator draag je de verantwoordelijkheid als staflid op de server zelf. Jij houd de chat in de gaten, zorgt er voor dat griefers gestraft worden of neemt een extra taak op je om de server te ondersteunen. Ook zorg je er voor dat helpers een extra steuntje in de rug hebben als zij iets niet begrijpen. Je zult meer permissions hebben dan een helper zodat je zwaardere straffen kunt uitdelen of gesloopte gebouwen weer kunt terug plaatsen.
- 16 jaar of ouder;
- Speel ervaring op de server;
- Regelmatig beschikbaar zijn;
- Beschikken over een Java account;

Developer​

Het development team is verantwoordelijk voor het bedenken, opzetten, onderhouden en verbeteren van de Minecraft server, website, webwinkel, discord en alles daaromheen. Je beschikt over een analytisch vermogen om eventuele problemen te herkennen, doorgronden en op te lossen. Ook zorg je ervoor dat je op de hoogte blijft van de laatste technologische ontwikkelingen op het gebied van Minecraft, Java, MySQL, etc.

Neem voor meer informatie een kijkje op https://dev.harmserver.nl/
- 15 jaar of ouder;
- Java 11 en hoger (>3 jaar ervaring)
- Bukkit / spigot API (>2 jaar ervaring)
- Opzetten / beheren van Bungeecord & spigot servers
- SQL (>1 jaar ervaring)
- Git (>3 maanden ervaring)

Het solliciteren:

Solliciteren voor een van bovenstaande functies kan op https://forum.harmserver.nl/forums/sollicitaties/. Zorg ervoor dat je voldoet aan de functie-eisen en dat je onderstaande punten in je sollicitatie vermeld:
  1. Stel je zelf voor (naam, hobby's, etc) we komen graag meer over je te weten;
  2. Wat is je leeftijd? (sommige functies vereisen een minimale leeftijd);
  3. Wat is je motivatie om te solliciteren voor de desbetreffende functie?;
  4. Waarom ben jij geschikt voor de desbetreffende functie?;
  5. Heb je al ervaring met de desbetreffende functie? Zo ja, geef voorbeelden;
  6. Waar op de HarmServer ben jij het meest te bekennen (skyblock, survival, discord, etc);
Let op, voor elke functie gelden minimaal de onderstaande eisen:
  • Je beschikt over een werkende microfoon;
  • Je beschikt over een Java Editie Minecraft account;
  • Je beschikt over een Geverifieerd Discord account;
  • Je hebt geen slechte reputatie qua straffen op de server;
Nadat je je sollicitatie hebt ingediend zal een van onze mensen deze goed doornemen. Binnen 2 weken ontvang je een antwoord en wordt je wellicht uitgenodigd voor een gesprek. In dit gesprek zal een ervaren iemand met jou je sollicitatie gaan bespreken. In dit gesprek hoor je ook of je aangenomen wordt of niet.

Ga je solliciteren, dan wensen wij je alvast veel succes en hopen je snel te mogen verwelkomen in ons team!
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan