Sollicitatie uitleg

Status
Niet open voor verdere reacties.

Teun

Eigenaar
Forumleiding
Eigenaar
Inleiding
Om jou als mogelijk nieuw staflid een steuntje in de rug te geven voor je sollicitatie hebben we dit document samengesteld.
Als staflid van de Harm Server zorg je er voor dat er orde gehouden wordt op veel verschillende manieren. Je bent verantwoordelijk voor alle acties welke tegen de regels in gaan. Je bent het boegbeeld van de server en laat iedereen in zijn of haar eigen waarde. Wanneer er ruzie is zul jij optreden om te bemiddelen, maar ook wanneer er leuke dingen gaande zijn zul jij je gezicht laten zien om saamhorigheid te creëren.
Samen met je mede stafleden zorg je de voor dat de Harm Server een prettige plek is voor alle leeftijden.

Ook zorg jij er als staflid voor dat de Discord gemodereerd wordt en iedereen zich hier aan de regels houd. Het helpen van spelers en leden is in jouw geval ook hetgeen wat je warm maakt en er voor zorgt dat jij met voldoening je dag begint, en weer afsluit.


Over de Harm Server
De Harm Server is ontstaan vanuit (je zou het niet verwachten) de YouTuber Harm. Met de enorme vraag naar een gezellige Nederlandse community, een weg om met anderen te spelen en nieuwe vrienden te maken hebben wij dit project het leven in geblazen. Door onze ervaringen in het verleden met grote community’s, en het bouwen van een Minecraft server hebben wij het besluit genomen dit ook groots aan te pakken.

De nieuwe contacten die je op doet met zo’n spel, of binnen de Discord is een drijfveer voor elke vrijwilliger in het team en zorgt er voor dat er altijd een goede sfeer heerst. Dit allen komt samen in een groot netwerk waar wij met zijn allen erg trots op zijn!
Verschillende ranks

Eigenaar

Deze rank zullen alleen Harm en Teun hebben.
Harm is verantwoordelijk voor het meedenken met nieuwe ideeën, het maken van content en het promoten van de server.
Teun is verantwoordelijk voor alle dag tot dag taken. Het bedenken en uitwerken van nieuwe ideeën, het meehelpen bouwen aan projecten op de achtergrond en het onderhouden van alle administratie. Hij zal altijd een overziende taak hebben over het team en de mensen die ons helpen deze server mogelijk te maken.

Developer
De developers onderhouden de server en zorgen dat alles naar behoren werkt. Alles wat jij kunt doen of kunt zien op de server is gemaakt door de developers. Zij hebben de meeste verantwoordelijkheid als het gaat om de server en zullen ten alle tijden nodig zijn in onze community.
Onder deze rank vallen ook de Jr. Developers, die zijn in opleiding tot volwaardige developer en leren mee met de vernieuwingen in onze server.

Moderator
Als moderator draag je de verantwoordelijkheid als staflid op de server zelf. Jij houd de chat in de gaten, zorgt er voor dat griefers gestraft worden of neemt een extra taak op je om de server te ondersteunen. Ook zorg je er voor dat helpers een extra steuntje in de rug hebben als zij iets niet begrijpen. Je zult meer permissions hebben dan een helper zodat je zwaardere straffen kunt uitdelen of gesloopte gebouwen weer kunt terug plaatsen.

Helper
Helper is de eerste rank die je zult krijgen als nieuw staflid. Je bent in opleiding tot moderator maar je hebt nog een weg te gaan. Als helper beantwoord je vragen in de chat van spelers, let je op ongepast gedrag of help je mee in het team om de server te verbeteren. Zonder helpers is er geen Harm Server en kunnen we niet blijven vernieuwen met grote projecten. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de spelers en zal ook altijd als eerste de vraag beantwoorden van de speler.
Ook in de Discord help je mee de regels te handhaven en de community gezellig te houden. Zo zorgen we er voor dat iedereen met een prettig gevoel op de Harm Server speelt.

Builder
Als builder zorg je er voor dat alle gebouwen er goed uit zien! Het eerste visitekaartje van de server zullen de mooie spawns zijn waar de spelers terecht komen. Ook zul je meewerken aan video projecten voor Harm en bouw je hier het nodige voor.
Je wordt betrokken in het team en krijgt de vrijheid mee te denken in de gebouwen die wij nodig denken te hebben.
Is bouwen iets voor jou? Dan kun je al vanaf 15+ solliciteren!
Jouw sollicitatie
Als potentieel nieuw staflid willen we je graag wat beter leren kennen en maken we graag kennis met je. Hiervoor hebben we een aantal vragen opgesteld die er voor zorgen dat we jou leren kennen. Beantwoord alle vragen zo persoonlijk mogelijk zodat we een goed beeld van je krijgen.

Wie ben jij?
Bijvoorbeeld; Piet Janssen

Hoe oud ben jij?
Voor helper moet je minimaal 16+ zijn! Voor moderator geldt de minimale leeftijdseis van 18+.

Wat is jouw motivatie om staflid te worden?
Waarom wil jij graag staf worden in ons team? Wat lijkt je leuk en wat heeft er voor gezorgd dat jij wilt solliciteren?

Waarom denk jij geschikt te zijn als stafflid op de server?
Waarom hebben wij jou nodig? Ben jij een uitblinker in de community of heb jij ons ook nog iets bijzonders te bieden? We horen het erg graag van je!

Heb jij ervaring als staflid op een Minecraft of Discord server?
Wij zien graag mensen met ervaring als staflid, hierdoor kun je makkelijker meekomen en zul je beter kunnen groeien in het team. Óók als je geen ervaring hebt maak je kans, wij bieden je handvaten om dit te leren.

Op welke server speel jij het meeste?
Welke server kunnen wij jou het meeste vinden? En waarom?

Beschik jij over een werkende microfoon?
We zien je graag in onze Discord en hebben altijd erg gezellige calls met het team. Ook is het belangrijk om bij vergaderingen aanwezig te kunnen zijn.

Ben jij al eens verbannen of gemute op een server?
Dit geld voor zowel de Harm Server als andere servers. Ook zijn we benieuwd waarvoor en wat je hiervan geleerd hebt.

Vertel wat meer over jezelf!
Wat zijn je hobby’s, werk je nog naast het gamen of sport jij graag? We komen graag wat over jou te weten.
Na je alle vragen beantwoord hebt zullen we je sollicitatie goed doornemen. Binnen 2 week zul je antwoord krijgen en kun je wellicht uitgenodigd worden voor een gesprek met de staff-lead (Branco of Britney). Zij zullen het sollicitatieproces verder met jou in gaan als staf en gaan je één laatste keer beoordelen.

We willen je erg veel succes wensen en hopen je snel te zien in ons team!

Met vriendelijke groet,

Harm Server stafteam
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan