Update Skyblock wands update

Teun

Eigenaar
Forumleiding
Eigenaar
Skyblock update:Vanaf nu kan je gebruik maken van een sell en block wand op de Skyblock, maar wat houdt dit precies in?

Sell wand:
Beschik jij al over de sellwand? Met deze handige tool kan je in een keer alle items uit een kist verkopen. Let op, je kan alleen items verkopen die ook in de normale shop verkoopbaar zijn. Door normaal op de kist te klikken zullen de items verkocht worden. Doe je shift+click met de wand in je hand dan zal het upgrade menu verschijnen. Hierin kan je de wand upgraden.
Afbeelding van hoe jij je eigen sellwand craft

Block wand:
Met de blockwand kan je alle items in een kist met een klik veranderen in blokken. Let op, dit werkt alleen voor standaard blokken zoals: iron blocks, gold blocks, glowstone, etc. Door normaal op de kist te klikken zullen de items veranderd worden in blokken. Doe je shift+click met de wand in je hand dan zal het upgrade menu verschijnen. Hierin kan je de wand upgraden.
Afbeelding van hoe jij je eigen blockwand craft

Trash wand:
Met de trashwand kan je alle troep items uit een kist verwijderen. Door shift+click met de wand in je hand te doen zal het wand menu geopend worden. Hierin kan je de wand upgraden en selecteren welke items als troep gemarkeerd moeten worden.
Afbeelding van hoe jij je eigen trashwandwand craft

Upgrades van wands zijn niet verbonden aan de fysieke wand maar aan de speler die hem gebuikt. Je kan een wand dus niet verkopen inclusief de upgrades.
 
Bovenaan